جلوگیری از احساس اضطراب

خانه » موفقیت و توسعه فردی » جلوگیری از احساس اضطراب
چگونه از احساس اضطراب خود جلوگیری کنیم
چگونه از احساس اضطراب خود جلوگیری کنیم

زمان مطالعه: 6 دقیقه

اضطراب یک احساس طبیعی و اغلب سالم است. با این حال، هنگامی که فرد به طور مرتب میزان اضطراب ناخوشایند را احساس می کند، ممکن است به یک اختلال پزشکی تبدیل شود. اختلالات اضطرابی یک دسته از تشخیص های بهداشت روانی را تشکیل می دهند که باعث نگرانی، ترس، اضطراب و عصبانیت می شوند.

این اختلالات باعث اختلال در رفتار و شخصیت فرد می شود و باعث ایجاد نشانه های جسمی خواهد شد. اضطراب خفیف ممکن است مبهم و ناراحت کننده باشد، در حالی که اضطراب شدید ممکن است به طور جدی بر زندگی روزمره تاثیر بگذارد.

دوستان عزیز بعد خواندن کامل راهکارهای جلوگیری از اضطراب مقاله مربوط به اعتماد به نفس و عزت نفس را نیز بخوانید.

چگونه از احساس اضطراب خود جلوگیری کنیم

در یک اختلال مربوط به اضطراب، ممکن است ترس یا نگرانی شما از بین برود و یا اینکه در طول زمان می تواند بدتر شود. که باعث تحت تاثیر قرار دادن زندگی شما تا اندازه ای می شود، و می تواند در فعالیت های روزانه مانند مدرسه، کار و یا حتی روابط شما دخالت کند. اما باید بدانید که ترس، استرس و اضطراب، “احساسات و تجربیات نرمالی” هستند و میزان معینی از آنها برای زندگی می تواند موثر و مفید باشد.

شما باید بدانید که اضطراب در هر شخصی موجود بوده و هر کسی می گوید من اضطراب ندارم مطمئنا از داشتنش خبر ندارد، چون جالب است بدانید که تا وقتی شما اضطراب نداشته باشید حالا چه کم و یا زیاد مغزتان قادر به تصمیم گیری در مواقع دشوار نخواهد بود. خب حالا حتما با خود سوالی دارید، که بالاخره اضطراب خوب است یا نه؟ در جوابتون باید بگیم متوسط آن خوب است و شما باید قادر به کنترل آن باشید تا از حد معینی بالاتر نرود.

برای افرادی که مبتلا به اختلال اضطراب هستند، بسیار مهم است که به استراتژی هایی بپردازند که می توانند در بلندمدت به مدیریت یا کاهش اضطراب کمک کنند، مانند گفتگو یا دارو.

اما هر کسی می تواند از راه های دیگر برای کاهش استرس و اضطراب با تغییرات شیوه زندگی اقدام کند. بنابراین ما در ادامه این مقاله از سری مطالب موفقیت و توسعه فردی پیشنهاد هایی را که توسط متخصصان ارائه شده است را قرار دادیم تا ذهنتان را آرام کنید و به کنترل افکار خود کمک کنید.

اضطراب
اضطراب

1. افکار منفی را ترک کنید

ما بار ها و بارها بر این نکته تاکید کرده ایم که مغز شما هر آنچه را که به آن فکر کنید به واقعیت تبدیل می کند، بنابراین گفتیم برای رسیدن به بهترین ها باید مثبت نگر باشید.

یکی از راه های کنترل اضطراب این می باشد که افکار منفی را از خود دور کنید. شما باید حتی از ارتباط با افرادی که شما را ناامید می کنند و صحبت های منفی نگر می زنند که شما را ناامید و یا بترسانند، دوری کنید. به صورتی که هر چه شما به افکار منفی بیشتر فکر کنید همانند تغذیه اضطراب خود را بزرگتر می کنید و به آن قدرت بیشتری می دهید. زیرا خود شما هم می دانید که برخی از افکار منفی واقعا وجود نداشته و چیزی است که فقط میتوان به آن فکر کرد.

2. هر چه دارید را دوست داشته باشید

اگر زیاد به داشته های خود چون قدرت، سرمایه و … فکر کنید، می تواند خوب نباشد. زیرا این باعث می شود دیگران را زیر دست خود بدانید و به نوعی از تلاش کردن دست بردارید و این باعث مشکلاتی در موفقیت می شود.

اما، نکته ای که مهم بوده این می باشد که، اگر شما به آنها به اندازه کافی فکر کنید به نوعی باعث امیدوار بودن شما و کاهش استرس و اضطراب می شود. در حالت فکر کردن به داشته ها چون هورمون های کورتیزول استرس کاهش پیدا می کنند. شما واقعا انرژی بالایی را دریافت می کنید و می توانید در کارهایتان موفق باشید.

3. آمادگی های لازم را برای اتفاق و تغییر داشته باشید

اضطراب ناشی از انواع اتفاقات مختلف است که یکی از مهمترین آنها کسب و کار شما می باشد. زمانی که کسب و کار شما دارای نوساناتی می شود شما نیز همانند آنها تغییراتی را احساس می کنید و همین باعث ترس و اضطراب می شود. این اتفاقات برای هر کسی چه تازه وارد و یا حرفه ای امکان پذیر می باشد، چون کسب و کار چیزی نیست که بتوان پیش بینی و از اتفاقات ناگوار جلوگیری کرد.

شما هم اگر از این دسته افراد هستید و با نوسانات مختلف در کسب و کار مواجه می شوید و با خود سوال هایی را دارید. بهتر است همانند افراد موفق از بحران ها و مشکلات به نفع خود استفاده کنید و راه هایی را برای بهتر شدن بسازید.

4. ساختار فکر خود را تغییر دهید

همه ما بهتر از هر کسی خود را می شناسیم و سال هاست که با طرز فکر خود زندگی می کنیم و به نحوی به آن عادت کرده ایم. پس فکر نمی کنید که همانند هر چیزی دیگر که در گذشته مانده و تغییر کرده است، این طرز فکر را هم تغییر دهید، و از اول ساختاری جدید به آن بدهید.

آینده هنوز رخ نداده است و نمی دانیم چه خواهد شد، پس به گذشته خود زیاد علاقه دارید و اتفاقاتی که در آن رخ داده است را دوست دارید و درک بهتری نسبت به آن دارید. پس با توجه به این عوامل که از تفکر و ذهنی قدرتمند می باشد متنی را برایش آماده کنید و آن را با متنی که برای عوامل بازدارنده است عوض کنید.

حال آنها را طوری در مغز خود بگنجانید تا در هر زمانی که خواستید بتوانید به آن دسترسی داشته باشید ( در هنگام استرس و اضطراب). حال هر زمانی که خواستید به این متن مراجعه کنید آن را با تفکر حال خود و توانمندی های گذشته مقایسه کنید این یادآوری‌ های دوره‌ ای، در نهایت باعث بازنگری و بازسازی کامل طرز فکر شما می شود.

اگر جزو افرادی هستید که دوست دارید کتاب بخوانید، نگاهی به کتابخانه کتاب های موفقیت بیندازید.

احساس اضطراب
احساس اضطراب

5. بر روی انتخابات خود تمرکز کنید

جمله ی “زندگی عادلانه نیست” یا “دنیا وفا ندارد” را همه شنیده ایم و شاید خود ما هم از آن استفاده کرده باشیم. اما این کلمات در چه زمان هایی استفاده می شوند؟ بله در زمان هایی که استرس و ناامیدی حاکم است و اضطراب در حد بالایی می باشد. درست است که شما نمی توانید از اتفاقات بد جلوگیری کنید و حق انتخاب برای از بین بردن برخی از آنها ندارید. اما شما حق انتخاب دارید تا بتوانید واکنش مناسبی را در مقابل این اتفاقات انجام دهید.

Loading...

هادی قربانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
20 × 4 =